Furcsa kampánnyal várja az őszt Calvin Klein

Calvin Klein őszi -téli kampánya nem mást juttat eszembe, mint a hetvenes-nyolcvanas évek ovis kötött sapkáját. Tudjátok, azt az űrhajós változatot, amelyben minden kisgyerek kellőképpen hülyén nézhetett ki. Calvin Kleinék azonban felfedezték ezt a kiegészítőt, és ezekben engedték ki modelljeiket Julia Nobist, Freja Beha Erichsent, Liya Kebedé-t, Erin O’Connort és Lulu Tenneyt az Utah hegység lábaihoz.  A stylingért Olivier Rizzo, a hajakért Eugene Souleiman, a sminkért pedig Lynsey Alexander felelt. Willy Vanderperre képei szó se róla, igencsak formabontóak, kérdés, hogy vajon a célcsoport mennyire érzi majd magáénak. Mindenesetre az idő majd erre is megadja a választ.

Calvin Klein weboldaláért ide kattintsatok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner