Géllakkozás lámpa nélkül

Gondolom nem csak én utálom az egy-két naponta lepattogzó lakkokat. Mert ugyebár nincs is annál idegesítőbb, mint amikor indulás előtt veszi észre az ember, hogy a körmei nem éppen a legszebb állapotban vannak. Gyakran hiába az ígéretek a sokáig tartó körömkencékről, a vége csak a gél lakkozás. Ettől a megoldástól azonban sokan ódzkodnak. Szerencsére nekik sem kell mostmár aggódniuk, mivel végre hozzánk is megérkezett a Sally Hansen újdonsága a Miracle Gel lakk. S ahogy a címben már olvashattátok, bizony, nem kell hozzá lámpa. Én már hónapokkal ezelőtt kipróbálhattam, és elég jó tapasztalataim vannak vele.
SAM_3668 (Large) (Custom)

Az újdonság legnagyobb erénye, hogy otthon, egyszerűen elkészíthető szalonmanikűr élményt ad. Magas fényű, ragyogó zselés manikűrt készíthetünk anélkül, hogy LED-lámpátkellene  használni, vagy túl sok időt tölteni az eltávolításával, és ráadásul egy zsák pénzt kellene fizetni érte. Az új, különleges Miracle-gél valahol félúton van a hagyományos lakk és a zselés manikür között. Mindössze két lépésben elérhetjük az akár két hétig is eltartó színt és ragyogást. Gyakorlatban én egy hetet szoktam adni neki, addigra általában megunom a színeket.  Egyszerűen kell felvinni két rétegben a Miracle Gel színes lakkot, majd a Miracle Gel zselés fedőlakkot. Ugye milyen hihetetlen? Pedig csak ennyi az egész!

SAM_3670 (Large) (Custom)

Sally hansen Miracle gél lakk lámpa nélkülAmikor pedig váltani szeretnél, a Miracle Gel könnyen eltávolítható hagyományos körömlakk-lemosóval – nincs szükség áztatásra, dörzsölésre, reszelésre. 23 színárnyalatból választhatsz, amelyek az alábbi kollekciókban találhatók meg:

Flawlessly Nude: Öt tiszta és természetes nude szín, melyek frissen polírozott, minimal stílust kölcsönöznek körmeidnek.
Love Pink: pinkek, melyek alapvetően sikkes és magabiztos körmöket varázsolnak.
Street Pastels: A tompa találkozik az élessel ebben az édes, nőies kollekcióban, finom pasztell színekben.
Runway Shock: ütős, botrányosan játékos színek.
Daily Delights: igazi lágy és krémes árnyalatok.
Mad Mod: retro-inspirált árnyalat, melyek ultra-magabiztosan szemléltetik a ’70-es évek divatját.
Fired Up Metallics: ultratelített, színes árnyalatok, intenzíven tükröző kollekció, hevesen fényes csillogással.

Javasolt fogyasztói ár: 2399.-Ft. A lakkok már elérhetők a nagyobb drogériákban.

A Sally Hansen Miracle Gel lakk sajtóbemutatója a Festetics palota meseszép épületében volt, így nem álltam meg, hogy ne készítsen egy-két különleges fotót ezen a különleges helyszínen.

További információért látogassátok meg a Sally Hansen Magyarország facebook oldalát.

Ha pedig szeretnétek megkaparintani 1-1 Miracle Gél lakk két darabos szettet, osszátok meg velünk, akár a poszt alatt, akár a Pumpkin Paradise facebook oldalán, hogy kit ajándékoznátok meg vele. 1 szerencsés kommentelő, és az általa ajánlott illető kipróbálhatja majd a szettet. Ha megosztjátok a posztot, és követitek a blog, valamint a Sally Hansen Magyarország weboldalát, mi nagyon fogunk örülni. S hogy ki lesz a páros, aki szintén örülni fog, az kiderül december 9.-én.

SAM_3673 (Large) (Custom) - Copy SAM_3676 (Large) (Custom)

SAM_3684 (Large) (Custom) (Small)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner