Givenchy Gentleman- ikonikus illat újragondolva

Világ életemben nagyon kényes voltam az illatokra, és már középiskolás koromban képes voltam egy nagyobb összeget összespórolni, majd a Luxus áruházban Givenchy parfümre, azaz dezodorra költeni. Sokáig csak ezt a márkát használtam, és bevallom a férfi illatok közt is hosszú ideig a Givenchy Gentleman volt a nyerő.

Az 1975-ben megalkotott, akkor igencsak merésznek számító és szokatlan összetevők társításából létrejött  illat valódi ikonná vált. 42 év elteltével azonban megérett az idő a frissítésre. A Givenchy ház a 70-es évek klasszikus parfümjéből inspirálódva, megalkotta a mai modern úriember illatát, az úriember újraértelmezését. Mit jelent a XXI. században az úriember fogalma? Természetesen a környezetre nyitott, odafigyelő, elegáns életstílus és a biztonságot nyújtó, kifinomult férfiasság elegyét.

A Nathalie Lorson és Olivier Cresp alkotó páros által megálmodott illat gerincét a klasszikus levendula helyett a nemes írisz adja, aminek kifinomult púderessége csábító. Az élvezetet az édes vadkörte friss zamata fokozza.
Az eredeti 1975-ös illatra emlékezve, a pacsuli és a bőrhatású jegy karakteres harmóniája jelenik meg ebben az elegáns fás – virágos – fougere kompozícióban.
A kifinomult, mégis erőteljes új Givenchy alkotásban a gyengédség és a temperamentum egyesül.

Az időtlen Gentleman által ihletett flakon a stílusosan viselt, modern szmokinghoz hasonlóan a természetes elegancia megtestesítője.
Az 1975-ös illathoz képest az új illat flakonja letisztultabb, üvege vastagabb és nehezebb. Fekete lakk kupakja és az üveget körbeölelő, fekete szalagja a dinamika és a lágyság, a kifinomultság és az erő ellentétének jelképe. Engem első pillanatra megfogott, akárcsak elődje annakidején.

Magyarországon 2017 szeptemberében kerül bevezetésre.

A parfüm reklámfilmjét Sam Tayor Johnson jegyzi. A rendező nevéhez fűződik a 2015-ös, „A Szürke ötven árnyalata” című film is. Legutóbbi alkotása a Netflixen 2017. június 30-án előzetesen bemutatott „Gypsy”, Naomi Watts főszereplésével.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner