Givenchy Gypsophila Les Saisons Summer 2017

Ideje egy kicsit körülnézni a nagy márkák tavaszi és nyári kollekciói között! A Givenchy Gypsophila Les Saisons kollekciója egy olyan virágról kapta a nevét, amelyet nagy valószínűséggel mindenki ismer.

A Gypsophila ugyanis a boglyos fátyolvirág latin neve. Ez az a növény, amelyet a csokrokba szoktak tűzni, hogy az nagyobbnak, látványosabbnak hasson. Nos, a Givenchy is fel akarta tuningolni ezt a szezont s egy friss kollekciót alkotott meg. A sorozat limitált, egyenlőre csak online rendelhető meg.

Legszebb darabja a púder kompakt, legérdekesebbje pedig a zöld szempillaspirál színező. Bizony ebben a szezonban nem fogjuk megúszni a kék és zöld pillákat. Minden visszatér egyszer, csak kicsit másképpen.

Ha rendelni szeretnétek, akkor ide kattintsatok.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner