Givenchy Gypsophila Les Saisons Summer 2017

Ideje egy kicsit körülnézni a nagy márkák tavaszi és nyári kollekciói között! A Givenchy Gypsophila Les Saisons kollekciója egy olyan virágról kapta a nevét, amelyet nagy valószínűséggel mindenki ismer.

A Gypsophila ugyanis a boglyos fátyolvirág latin neve. Ez az a növény, amelyet a csokrokba szoktak tűzni, hogy az nagyobbnak, látványosabbnak hasson. Nos, a Givenchy is fel akarta tuningolni ezt a szezont s egy friss kollekciót alkotott meg. A sorozat limitált, egyenlőre csak online rendelhető meg.

Legszebb darabja a púder kompakt, legérdekesebbje pedig a zöld szempillaspirál színező. Bizony ebben a szezonban nem fogjuk megúszni a kék és zöld pillákat. Minden visszatér egyszer, csak kicsit másképpen.

Ha rendelni szeretnétek, akkor ide kattintsatok.

Hozzászólások

comments

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner