Gottex Couture 2018 fürdőruha kollekció

A Gottex fürdőruha  márkaneve egyike azoknak, amelyet érdemes megtanulni, ha igazán minőségi és luxus holmira vágyunk. A Lea Gottlieb által alapított cég óriási kiállítása kapcsán már olvashattatok egy nagy posztot. Érdemes visszalapozni érte, hiszen egy több évtizedre visszanyúló történetet olvashattok, a világ egyik legkreatívabb asszonyáról, aki nem mellesleg magyar származású volt. A cég a több évtizedes múlt ellenére még mindig a trendmeghatározók közt van, s kollekcióik rendre a legszebbek, és legmutatósabbak. Háromféle kollekciót mutatnak be minden szezonban: Collection, Contour és Essentials néven. Most a legexkluzívabb vonalukat választottam ki, amely valóban a couture hagyományokhoz híven készül. Érdemes megfigyelni a gyönyörű részleteket, csipkéket, szabászati megoldásokat. A fürdőruhák nem hívalkodóak, nem törekednek arra, hogy túl sokat mutassanak. Azt azonban rögtön látni lehet, hogy nem olcsó holmikról van szó. Ilyet pedig az vesz, akinek van ízlése, nemcsak pénztárcája.
Erről alább meg is győződhettek:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner