GUCCI Bloom Nettare di Fiori – a parfüm ami sok, de mégsem az

A Gucci világát mostanában nagyon kezdem megszeretni, igaz sok és sokk, viszont izgalmas. Amikor először próbáltam GUCCI Bloom Nettare di Fiori  parfümjüket, nem gondoltam, hogy ez lesz az az illat, amit az őszi szezonban használni fogok. Borzasztóan erősnek tűnt, kissé az ylang-ylangra emlékezetett, amire ugyebár allergiás vagyok, ettől viszont nem kaptan tüsszögő rohamot. Ezért elkezdtünk kísérletezni egymással.

„Egy telt, fehér virágos illatot képzeltem el, amely egy szempillantás alatt hatalmas, illatos virágokkal és növényekkel gazdagon benőtt kertbe repít el. A kert épp olyan gyönyörű, mint a nők; sokszínű, vad, változatos, minden meg van benne. A Gucci Bloom ennek a képzeletbeli kertnek az illatát idézi meg.” – Alessandro Michele

Ezzel az elképzeléssel kezdődött a különleges Gucci Bloom trió története. Az első, teljes egészében Alessandro Michele elképzelése alapján megalkotott illatcsalád, A kreatív igazgató által megálmodott színek, dekor és minták hangsúlyozzák a nők természetes szépségét, kifejező erejét és egyediségét – virágzó szépségűek. Ezen a koncepción alapszik mindhárom illat, amelynek legújabb tagja a Nettare di Fiori.

Lényegében az eredeti Gucci Bloom ciprusos-virágos változata. Megalkotása szintén szoros együttműködésben zajlott Alberto Morillas parfümőrrel. Főként a nőiességet árasztó rózsa és az Osmanthus virág érvényesül, az eredeti illatban is megtalálható jegyek között. A meghatározóan virágos jelleg mellet olyan fás akkordokkal is kiegészül, mint például az intenzív gyömbér. tehát nyoma sincs az ylang-ylangnak, hurrá!

Glen Luchford álomszerűen idillikus pillanatokat kapott lencsevégre, ahogy a kampány sztárjai, Dakota Johnson, Hari Nef és Petra Collins egy lakásban teáznak. Körülöttük virágba borul a természet. Elburjánzott növények és virágok fonják körbe a teret és a szobát, és meghitt, szürreális világgá varázsolják, ahol az álom és valóság határa gyakran egybemosódik.

A parfüm szeptembertől elérhető a nagyobb drogériákban.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner