Gucci legújabb kampánya Noé bárkájának történetét meséli el

Alessandro Michele Gucci Cruise 2019-es kampányához bibliai témát választott: Noé bárkájának történetét. Igen nagyszabású sorozatot hoztak össze Glen Luchford fotográfussal, látszik, hogy nem sajnáltak sem pénzt se paripát, az ötletekről nem is beszélve. Természetesen nem az első közös munkájuk ez. Aki ismeri a korábbi kampányokat, az már megismerheti a jellegzetes stílust, a remek kompozíciókat. (egyik korábbi közösen készített kampányukban szintén tigrisek is szerepeltek, ide kattintsatok érte) A fotók mellett filmet is készítettek, bevallom ez utóbbi nekem kevésbé tetszik, de legalább észre lehet venni a trükköket, ahogy az állatok bekerültek.

Fogalmam sincs, hogy az állatvédők, vagy a vallásosabb divatimádó mit fognak ehhez a kampányhoz szólni. Számomra a legviccesebb az, ahogy a milliós öltözékekben a modellek imitálják a barkácsolást. Van egyfajta suta bája a dolognak…

Érdemes azon elgondolkodnunk, hogy a klímaváltozás kellős közepén mennyire aktuális ez a téma. Mit ér ez a modern barokk, a túldíszítettség, ha egy nagy katasztrófába rohanunk?

A Gucci weboldalát itt találhatjátok.

A legújabb Gucci parfümről pedig itt olvashattok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner