GUESS Dare Limited – a nyár illata

A GUESS Dare illat újabb változata a Limited már a nyarat idézi. A virágos-gyümölcsös kompozíció jellemzi, az illat pink grépfrút, piros alma, licsi édes egyvelegével nyit, majd felszínre kerülnek a szívillat mesés kincsei gyöngyvirág, rózsás jázmin és körtevirág szirom. Az alapillat csábító melegségét cédrus, pézsma és vanília jegyek biztosítják, nőies, érzéki és ellenállhatatlan, akár az igazi GUESS lány.
GESDRLE_AD14_SNGL

A csomagolást Lance McGregor tervezte. Ő egyébként olyan ikonikus és feltűnő csomagoláskat tervezett, mint például a Nicki Minaj mellszobrát formázó üvegcse, vagy éppen Beyoncé futurisztikus Pulse parfümjének üvege.

A GUESS Dare Lim,ited edition nőies, pink színt kapott,  ívelt vonalai a GUESS lány nőies formáira utal vissza. A míves metszetek a lágy nőiesség és a szemtelen vakmerősség közötti ellentétet szimbolizálják.

Az üveg nyakát övező ezüstláncon díszeleg a GUESS logo, míg a márka védjegye, a háromszög, az üveg ezüstös kupakján tűnik fel.

GUESS DARE SUMMER EDT 30 ML 7.299 HUF
GUESS DARE SUMMER EDT 50 ML 8.899 HUF

 

GESDRSMLT_EDT30_PKSHT

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner