Gyümölcsös ajkak, szikrázó fény

Köztudott, hogy igencsak design mániás vagyok. Az Avon Shine Birst ajakrúzsai így már a kipróbálás előtt levettek a lábamról csomagolásukkal. Filigrán formájukkal, a megszokott rúzsoknál kisebb, és vékonyabb méretükkel és káprázatos metál színeikkel rögtön megfogják az embert. Ennek a méretezésnek külön örülök, hiszen egy szezonban több rúzst is használunk, így gondolom nem vagyok egyedül azzal a problémával, amikor kikukázom a kedvenc rúzsaimat a lejárati idő után. Sajnos ugyanis a “normál” méretű rúzsokat az ember lánya nem igazán használja el. Most azonban ezek a rúzsok a lehető legjobb méretben , a nyári igényeinkhez lettek igazítva. A legkisebb táskába is elférnek, és nagyon jó kézbevenni őket.

Avon Shine Burst ajakrúzs rúzs

Shine Burst ajakrúzs (2) (Custom)

Essen szó a belbecsről is! Ezek a rúzsok úgy ragyognak, mint egy szájfény, és úgy fednek, mint egy rúzs. Így a lehető legjobb választás, ha nem akarsz valami nagyon nehéz kencét a szádra.

Shine Burst ajakrúzs MOOD (3) (Custom)

A rúzsok gyümölcs kivonatokat tartalmaznak, melyek közül a papaya kivonat simítja, a kókuszolaj kondicionálja, míg a gránátalma kivonat pedig hidratálja ajkainkat. Az illatukról pedig nem is beszéltem: egyszerűen fantasztikus!

WP_20160729_09_49_43_Pro (Custom)

avon shine burst rúzs

Gyakran előkerül a tartósság problémája is, abban az esetben, ha valami könnyed rúzst keresünk. Nos, a Shine Burst  tartós. Élénk telített színt és magas fedést biztosít. S hogy minden alkalomra választani tudjunk, nem kevesebb, mint 15 árnyalatban találhatjuk meg, akár az Avon webshopjában.

avonPicMonkey Collage (Medium)Shine Burst ajakrúzs MOOD (6) (Custom)

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner