Hailey Baldwin cipő kollekciót tervezett

Mostmár, hogy a Baldwin család neve nemcsak a filmiparban cseng jól, ideje volt egy izgalmas kollaborációt is nyélbe ütni. Ha már jó barátnője Gigi Hadid sem tétlenkedett ezen a téren, ő a Public Desire nevű márkával kreált meg néhány igen trendmeghatározó darabot.
Nem hiányzik a bársony, a harisnyacsizma, és a transzparens megoldások sem. Mindegyik darab maximálisan MUST HAVE kategória. S ami a jó hír, még az árak sem igazán elszálltak: 35-50 fontig. További boldogságra adhat okot az is, hogy szállítanak Magyarországra. No, ki kér ilyet?
A márka weboldaláért ide kattinstatok.

Hailey-Baldwin-Public-Desire-Shoe-Collaboration03Hailey-Baldwin-Public-Desire-Shoe-Collaboration04Hailey-Baldwin-Public-Desire-Shoe-Collaboration05Hailey-Baldwin-Public-Desire-Shoe-Collaboration01Hailey-Baldwin-Public-Desire-Shoe-Collaboration02

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner