Halott pénz pólóra nyomva- most a tiéd lehet!

Megszokhattátok már, hogy a Dorko márka izgalmasabbnál izgalmasabb együttműködésekbe vág bele, legyen szó festőművészről, grafikusról, vagy éppen egy zenekarról. A gyakran provokatív, elgondolkodásra ösztönző pólók hazai márkája az  év eleje óta kollaborál a Halott Pénz zenakarral.

A Halott pénz és a Dorko közös együttműködésével jöttek létre a HP Páros pólók, amelyeket nem csak és kifejezetten párok részére gyártottak. Barátok, barátnők, zenerajongók, együtt koncertezők, együtt nevetők és sírók egyszóval bajtársak is bátran viselhetik. Az üzenet minden esetben adott: „NÉLKÜLED ELINDULNI?”  – „NA MÉG MIT NEM!”.

Dorko Halott pénz póló

A pólók fiatal magyar tervezője Egyed Bálint, aki korábban már alkotott a magyar márkának, méghozzá a  Dorko x Sziget kollekciót.

Páros póló ötletét egy igazi Halott pénz rajongó pár adta, akik az egyik vidéki koncert alkalmával viseltek saját készítésű, a zenekar dalszöveg részletével ellátott felsőt. A Halott pénz frontemberét, Marsalkó Dávidot olyannyira meghatotta ez a gesztus, hogy úgy döntött, azonnal gyártatni szeretné a pólókat.

dorko halott pénz

Az elhatározást gyors tett követte: a Páros T-shirt szeptember eleje óta ugyanis megtalálható a Dorko Mammut budapesti üzletében, valamint a webshopon itt.

Valaki pedig közületek is megkaparinthatja magának és párjának a pólókat. Ehhez a szerencsésnek nem kell mást tennie, mint  kommentben meggyőzni minket arról, hogy miért is ő az, aki a legjobban megérdemelné a két T-shirt-öt. Válaszokat itt a poszt alatt és a facebook poszt alatt várjuk. Eredményhirdetés október 9.-én!

IMG_7382-Edit IMG_7367-Edit

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner