Hamarosan itt a H&M beauty kollekciója

Az elmúlt héten végre fény derült a H&M legújabb nagy dobására. Míg májusban csak 2-3 képet láthattunk a sminkkollekcióról, addig most az egész, lenyűgözően változatos, 700 darabos szortimenttel ismerkedhettünk meg. Valószínű mindenki sok darabos kollekcióra számított, de ilyen sokrétű, minden apróságot szem előtt tartó válogatásra nem. A kellékeket- sminkszivacs, ecsetek, ecsettisztító folyadék, szempillagöndörítőt- is tartalmazó kollekciót Larion Oscar és csapata mutatta be a média képviselőinek, akik be is ülhettek a sminkmesterek kezei közé.

SAM_1821 SAM_1822

A sminkpaletták közt mindenki megtalálhatja a stílusához illőt, mindegy, hogy nude vagy éppen csillámos vonalat keres. Érdemes az árakról is megemlékeznünk, amelyek igencsak barátiak lesznek. A kilenc részes paletta 3490 forint lesz, ami valóban nagyon kedvező. Egyetlen rossz hír, hogy kezdetben csak három H&M árusítja majd a kollekciót – természetesen az egyik a Vörösmarty téri üzlet lesz. A kollekciók, akárcsak a ruhák és kiegészítők nagyon nagy gyorsasággal cserélődnek, váltakoznak majd- s itt is számíthatunk majd különféle designer együttműködésekre. Aki elsőként szeretné kipróbálni a kollekciót, az augusztus 24.-én vegye irányba a Vörösmarty teret! A premier napján ugyanis 14 órától ismét Larion Oscar veszi kezelésbe az érdeklődőket, az új sminkben pedig fotózkodhattok, és tanácsot is kérhettek a profi sminkmestertől.
HMIMG_3625 hmIMG_3637 HMIMG_3647

HMIMG_3619 HMIMG_3638 HMIMG_3649 HMIMG_3622

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner