Harminc éves lett az ikonikus rúzs

Ki hitte volna, hogy a L’Oréal Color Riche rúzsai immár a negyedik ikszbe léptek. Ráadásul az elmúlt 30 év folyamán nem kevesebb, mint 350 különböző árnyalatban szépítették a hölgyeket. A legfontosabb állomésokat pedig itt láthatjátok:
ColorRicheArticle01
Kezdetben egy sokszínű szájjal reklámozták a rúzsokat, s csak ezután tértek rá a sztárokkal való együttműködésre. Ugye ma milyen fúrcsá hat ez a fotó?

color-riche-1024x670

Érdemes megnézni ezt a gyönyörű videót, amelyet az évfordulóra készítettek. Egyszerűen káprázatos, ahogy a színeket megjelenítik.

color-riche

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner