Harry Potter varázspálcáival boszorkányosan jól megy sminkelés

Valószínű így is van, ahogy a címben írtam, igaz ehhez némileg az időutazásban is jártasnak kellene lennünk. Sabira, a The Sab márka tervezője hívta fel a figyelmemet- no meg azokét, akik nem tudják mit vegyenek karácsonyra- ezekre a szuper ecsetekre.

harry potter sminkecset

A híres varázslótanoncok pálcáira emlékeztető ecsetek annak ellenére, hogy előrendelhetők voltak csak, pillanatok alatt elfogytak. Ezen persze egy percig sem csodálkozhatunk, hiszen ki ne vágyna ilyen boszorkányosan jó holmikra?

Ha eetleg valamelyikőtök rendelkezik Hermione időnyerő nyakláncával, akkor feltétlen nekem is rendeljen meg egy készletet a közeli múltban.

Ezen a címen volt elérhető a sorozat.

Akinek pedig mégsincs bűvös nyaklánca, az reménykedjen, hátha érkezik még utánpótlás.

iharry potter sminkecset varázspálcavarázspálca sminkecsetharry potter sminkimage_41163f3b-a28a-4604-bac7-4ef0b483983f_grande

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner