Harvey Nichols jubileumi kirakata

Országszerte hatalmas ünnepségekkel, és rendezvényekkel emlékeznek meg az angol királynő uralkodásának gyémánt évfordulójáról. Nem maradhatnak ki a nagyáruházak sem, akik fergeteges kirakatdekorációkat építenek az ünnepre. Elsőként a Harvey Nichols kirakatait mutatom meg, amelyekben az elmúlt 60 év kereskedelmét idézik fel. Az eredeti vitrinek struktúráját teljesen megváltoztatták, és visszarepítették az utcán sétálókat a múltba. Hogy alap állapotban hogy néz ki a kirakat, azt megtekinthetitek ebben a korábbi posztban.

A Harvey Nichols facebook oldalát itt találhatjátok.

Pumpkin Paradise blog a Facebookon, még több képpel, videókkal és infoval:klikk ide, és lájkold!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner