Hatvanas évekbeli grafikával hódít az Estée Lauder

Az Estée Lauder ajándékkollekciója minden alkalommal nagy várakozással tölti el nemcsak a márka rajongóit, hanem a gyűjtőket is. Most tavasszal az Estée Lauder arhívumból poroltak le grafikákat, amelyeket a márciusi szettek neszeszerjeire nyomtattak. Az 1969 tavaszi smink kampány grafikái igencsak kiállták az idők próbáját: fantasztikusan fiatalnak, és frissnek hatnak. Ez volt az az időszak, amikor a rúzsokat nagyon expresszív rajzokkal reklámozták.

esteelauder-rajzok

Szikrázó vörösek, pinkek, és kontrasztos fehér és fekete váltották egymást a hírdetéseken. Eztaz érzést a mostani szettek designja is megtratotta. S hogy hogyan juthatunk hozzájuk? Akik ismerik az akciót, tudják, hogy a szettekhez csak bizonyos értékhatár feletti vásárláskor lehet hozzájutni, amely most 17.500 forint. Különböző forgalmazóknál különböző szettek érhetők el.

A piros hátterű a Douglasban kapható, a kisebb kékes neszesszer a Müllerekben, a legutolsó pedig a Marionnaud üzleteiben, a másik két változatot az Esté Laudernél keressétek.

 

Clients|Estee Lauder

 

Estée Lauder 2016 március

Clients|Estee Lauder

 

Clients|Estee Lauder,701447

 

Estée Lauder 2016 március

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner