Haute Dogs- kutyások előnyben a MAC-nél!

Köztudott tény, hogy a gazdik és a kutyusaik egy idő után elkezdenek hasonlítani egymáshoz. Ezt az érdekes és némileg vicces tényt választották a MAC kreatívjai a szeptemberi Haute Dogs kollekciójuk inspirációjaként. Már a kampányfotó is magávalragadó:
Mac haute Dogs szeptember kollekció
Végülis, ha már Lagerfeld Choupette nevű macskája rendelkezhet külön kollekcióval (itt láthatjátok) , akkor a kutyások miért ne kaphatnának?
A magyar MAC csapat jóvoltából az új trend egyik változatával ismerkedhettünk meg, amelyet a nagyszámú blogger előtt mutattak be. Susie a Mac Event Team sminkmestere készítette el az egyik “kutyasminket”.
SAM_1858

SAM_1865

SAM_1870

mac_haute_dogs1

HD3_72A Haute Dogs kollekció valójában egy remekül használható barnás árnalatokból összeállított sorozat, amelynek darabjait a hétköznapokon is nagy szolgálatot tehetnek, de egy erőteljesebb alkalmi sminkhez is jól jönnek. Természetesen most is érkeztek ecsetek- érdekességük, hogy szointén barnás árnyalatra lettek szőkítve- a megszokott fekete-fehér kevertszálú ecsetekkel ellentétben. A fotóimon ezeket az ecseteket láthatjátok.

SAM_1873

Érdekesség, hogy a tusvonal, melynek már többször keltették hírét, hogy többé nem divatos, ebben a trendben is erősen jelen van. Egy tűhegyes ecsettel magabiztos vonallal került fel a cicás vonal. (arról nem kaptunk információt, hogy a kutyusok mit szóltak ehhez) . Újdonság, hogy az őszi sminktrendekben az esetlegességet ünnepeljük. A tusvonal sem éles, hanem második lépésben szemhéjpúderrel kitöltött, lágyított. Valamint a mozgó szemhéjon lévő satírozást is kézzel kicsit elmaszatolják. Ez a szezon a tökéletlenség tökéletességét ünnepli.

SAM_1888

Szintén az őszi trendek újdonsága a bordós-barnás sötét rúzsok megjelenése. Ennél a sminknél is egy szép lilás bordó árnyalatot kapott a modell. Szájceruzát, rúzst és magasfényű ajaklakk is került a szájra.SAM_1911 SAM_1913 SAM_1914És íme a végredmény, valamint a felhasznált termékek listája és az eredeti facechart:

SAM_1918ok

Mac_Haute_Dogs

SAM_1925

SAM_1920mac

Persze egy igazi kutyus sem hiányozhatott:

SAM_1938Itt pedig a további haute Dogs facechartokat láthatjátok. A kollekció szeptembertől érhető el a MAC üzleteiben.

mac_haute_dogs_face_chart

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner