Heidi Klum fehérnemű márkája és az őszi rózsák

Úgy látszik ebben az őszi-téli szezonban nem fogunk tudomást venni az időjárásról. Egy újabb fehérnemű márka, a Heidi Klum nevével fémjelzett Intimates golndolta úgy, hogy rózsaözönben helyezi el az aktuális kampányt.

Az idő vasfogával dacoló modell szokásához híven tökéletesen néz ki, akárcsak kollekciója. Valószínüsíthetjük, hogy remek döntés volt kihozni a saját neve alatt egy márkát. hiszen immáron ez a hatodik kollekció.

A fotókat Francesco Carrozzini készítette, aki mellesleg filmrendező is- Emmy díjra is jelölték már- s hogy egy kis pletyka is legyen ebben a posztban: Lana del Ray barátja is volt. A fotós mesterséget pedig olyan nagyágyúk mellett sajátította el, mint Bruce Weber és Peter Lindbergh.

A sminkért Linda Hay, a hajért Lorenzo Martin felelt.

A márka weboldaláért kattintsatok ide.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner