Hero4Heroes – cipők csak mai hősöknek!

Milyen kézenfekvő, ha egy tervezőt pont hősnek hívnak angulul, akkor igazi szuperhősös holmikat kezd el tervezni! Marijana Hero (valóban ez a neve!) így is tesz, igazi poppos vonalat kévisel vidám, színes csupa jókedvű darabjaival. A Rijekából származó tervező inspirációit az utazásai során gyűjti be: Barcelona, London ugyanúgy hatással van rá, mint szülővárosa.

A Hero4Heroes márka jellegzetessége az anyagok és minták bátor mixelése. Ez az Olaszországban gyártott cipőkön is visszaköszön. Csak a legjobb alapanyagokkal dolgoznak, amelyek aprólékos munkával, nagy odafigyeléssel készülnek. Végülis mi más illene egy igazi Hero-hoz??

Marijana nem szűkíti kollekcióját sem korhoz, sem foglalkozáshoz, sem földrajzi helyekhez köthető fashionistákhoz. Mindenkinek ajánlja, aki elég bátor ahhoz, hogy ilyen vagány és vidám cipőket hordjon.

S attól független, hogy ez a poszt a cipőkről szól,azért mutatok egy fotót, amely a New York Fashion Week-en készült. Marijana Hero ugyanis nemcsak cipőket, hanem ruhákat és táskákat is tervez a rá oly jellemző aprólékosan megtervezett részletekkel.

Hero!Heroes Facebook oldalát itt tudjátok követni, weboldaláért pedig kattintsatok ide.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner