H&M X Balmain a vágy titokzatos tárgya

Néhány nap múlva érkezik a H&M webshopjába, és a Vörösmaty téri üzletbe, egészen pontosan november 5.-én. Valószínű abban sem tévedek, hogy nem sokáig porosodnak majd a mutatós darabok a polcokon. A nyolcvanas évek glamour vonalát idéző kollekcióról eddig bárkivel beszéltem, mindenki vágyakozva lelkesedett érte. Úgy tűnik, a kétbetűs fast fashion márka nem tud mellényúlni a kollaborációk tekintetében.

H&M Balmain fotó Máthé Krisztián for Pumpkin Paradise

– A generációmhoz akarok szólni, tervezőként ez a fő célom – mondta Olivier Rousteing. – A H&M annak a különleges lehetőségét kínálta fel számomra, hogy mindenkit elhozzak a Balmain világába, hogy ennek az álomnak a részesei lehessenek, és együtt megalkothassuk a globális #HMBalmaination-t, ami az összetartozás hashtag-je. Az együttműködés hihetetlenül természetesnek tűnt számomra: a H&M egy olyan márka, amihez mindenki kötődik. Ha ez az egységet feltételezi, akkor én is támogatom.
balmain9
  H&M Balmain fotó Máthé Krisztián for Pumpkin Paradise
Az 1945-ben alapított Balmain cég amely mindig hű maradt az alapítója víziójához és lelkületéhez, és mindenki számára az energiát, az élvezetet, a szórakozást és a szabadságot fejezi ki. Rousteing a divatház számára különleges egyéniséget teremtett, amely egyszerre tiszteli a divat hagyományait, de a pillanatban is gyökerezik, némi showbiz érzéssel. A csábító popos megjelenés kiemelése az egész H&M-mel való együttműködés természetes része volt.
 balmain4 H&M Balmain fotó Máthé Krisztián for Pumpkin Paradise
– Izgalmas volt a Balmain-t a H&M vendégtervezői között tudni, és mindenki számára igazán felemelő élményt létrehozni – mondta Ann-Sofie Johansson, aH&M kreatív tanácsadója. – A highfashion-lelkület és az utcai viseletek attitűdjének keverésével Balmain olyan különleges stílust tudhat magáénak, amely egyszerre közvetlen, érzéki és energikus. Szorosan kötődik a show business és a zene világához is, amely tovább fokozza a meglepő hatást.
 balmain H&m
A kollekciót az elmúlt héten mutatták be egy grandiózus show keretében New Yorkban. Budapesten a sajtó képviselői tegnap este vehették szemügyre a látványos darabokat a Gresham Palotában. A november 5-étől a világ 250 üzletében, valamint online kapható. A vásárlási feltételekről azonban érdemes előre tájékozódnotok, mivel nem kis szigorítással élnek a kollekció esetében.
Kampányfotók: H&M, rendezvény fotók: Máthé Krisztián for Pumpkin Paradise
H&M Balmain fotó Máthé Krisztián for Pumpkin Paradisebalmain1
balmain2
balmain7
balmain03 balmain02

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner