Hódítanak a pasztell árnyalatú körömlakkok!

Mint a színek nagy szerelmese, a körmeimet is csak egy festővászonnak tekintem. Gyakran próbálok ki új árnyalatokat, és csak ritkán furdul elő, hogy egyetlen szín jelenjen meg rajtam. Éppen néhány napja kérdezték tőlem, hogy vajon a minden ujjamon más, ám harmonizáló színek azért vannak-e így festve, mert ez a divat? A válaszom az volt, hogy nekem egy szín sosem elég.

Nemrég az Avon mark. lakkjainak legújabb válogatása érkezett hozzám, amelyekkel először barátkoznom kellett. A pasztell színek ugyanis nem annyira tartoznak a kedvenceim közé. Aztán rájöttem, hogy ezek az árnyalatok a gyerekkori francia drazséra emlékeztetnek, és persze minden körmöm így is festettem ki. Íme a jelenlegi kedvenc árnyalataim:

Azóta minden más lakkot kigolyóztak ezek a színek, és bizony pasztellben pompáznak a körmeim. Szerencsére, mivel gél hatású lakkokról van szó, nemcsak jól fednek, hanem tartósak is. Omage olajokat is tartalmaznak a lakkok, így a hozzám hasonlóan könnyne törő körmökkel rendelkezőknek is bátran ajánlom. Ha extra fényre vágytok, akkor a gél hatású Lasting Finish fedőlakkot használjátok. A végeredmény valóban gél hatású lesz, viszont nemcsak a lámpát spóroljátok meg, hanem a pénztárcátokban is több marad.

A lakkok ára 1398 Ft.

Ha rendelni szeretnétek, immár online is megtekhetitek az avon.hu oldalán, ahol még több pompás árnyalatot találhattok.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner