Hógömb, és tejes-mézes kényeztetés az Avontól

Az ünnepekehez közeledvén mindenki próbál meghitt hangukatot teremteni, Így volt ez az Avonék házatáján is,akik nemrég egy nagyon izgalmas webshopra hívták az újságírókat és a bloggereket. Nem mást, mint hógömböt készítettünk, amit valószínű mindenki valami ördögien nehéz feladatnak gondolhatott.
SAM_3787 (Large) (Custom)
A saját kezűleg készült hógömbünk valójában nem is igazi gömb, hanem egy szép formájú befőttesüveg transzformálása volt. Többen kérdeztétek, hogy hogyan készítettük, ezért leírom. A befőttesüveg tetejébe hungarocell alapot törtünk, faragtunk, és ragasztottunk. Ez volt az alap, amire rákerültek a figurák, és a növények. A rögzítést ragasztópisztollyal végeztük. Én szabálytalan formát farigcsáltam, hogy minél jobban emlékeztessen egy havas szirtre. Erre egy angyalka és egy szarvas került, valamint némi műanyag növényzet. Ezeket rendre belepróbáltuk a becsavart üvegbe, nehogy túlbúrjánzott akvárium effektus álljon be. Figyelnünk kellett arra, hogy fém ne kerüljön a felhasznált anyagok közé, hiszen ez később a vízben oxidálódhat.SAM_3788 (Large) (Custom)
A “sziklaszirtekre” ragasztottam gyöngyöket, hogy még ünnepibb legyen a hatás. Alább láthatjátok milyen jó kis dekor alapanyagokat használhattunk fel, és hogy mennyi hungarocellt farigcsáltam le.IMG_4242 (1) (Custom)
IMG_4236 (Custom)
Végül az üvegbúrába csillámport szórtunk, színültig töltöttük vízzel, és jó erősen becsavartuk a tetőt sziklaszirtestől, angyalkával, szarvassal együtt. Végül körberagasztottuk csillámos dekorgumival, amiből a tetőre is jutott. Nem én lennék, ha nem pattintottam volna fel, egy kövecskét és egy hópelyhet is a tökéletes végeredményhez. S természetesen nem tudtam megállni, hogy a végeredményt ne komponáljam be a Villa Bagatelle meseszép környezetébe.
SAM_3792 (Large) (Custom)
Persze az Avon egyik karácsonyi csomagja sem úszta meg a tesztelést. A tejes-mézes ajándékszettet is gyorsan ki kellett ott helyben próbálni, és persze befotózni. Gondolom ti is imádjátok ezt az illatkombinációt, amely télen különösen jól eseik a testnek, és a léleknek. Mondanom sem kell, hogy az illat édes így azoknak ajánlom, akik szeretik az ilyesmit. (Én nagyon!) A szett három darabból áll: testpermet, testápoló, és kézkrém. Remek ajándék lehet karácsonyra.
Ha kedvet kaptok hozzá, itt tudjátok megrendelni.
SAM_3798 (Large) (Custom) SAM_3802 (Large)1 (Custom)
SAM_3803 (Large) (Custom) SAM_3809 (Large) (Custom) SAM_3810 (Large) (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner