Holidays on Ice – a Bergdorf Goodman kirakatában

A New York-i Berdorf Goodman áruház dekorációjáról már láthattatok egy fantasztikusan szép képet a blog facebook oldalán. Most a karácsonyi kirakatokat is megnézhetitek. Idén a téma: Holidays on Ice, de mielőtt korcsolyázós revüre gondolnátok, érdemes szemügyre venni a vitrineket. Ebben az évben ugyanis a legnagyobb és legfontosabb amerikai ünnepeket jegelték szebbnél szebb kirakattá. Az egyik vitrinben például minden a feje tetejére állt. Nem csoda, hiszen a bolondok napját jeleníti meg.


bergdorfgoodman1

bergdorfgoodman1April-Fools

bergdorfgoodman1Halloween

bergdorfgoodman1Valentines-Day

bergdorfgoodman2

bergdorf-holiday-windows-01

bergdorf-holiday-windows2

bergdorf-holiday-windows-3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner