House of Holland SS 2019 – modern nők és egy csipetnyi nyolcvanas évek

A modern nő ruhatára nemcsak House of Holland legújabb kollekciója szerint színes, és rétegekkel teli. Elég, ha csak körülnézünk az utcán, a metrón, vagy éppen a munkából az edzésre rohanva.A nőies fodrokat, szoknyákat is magában foglaló sorozat jócskán merített a nyolcvanas évek susogós tréningjeiből, akárcsak a kilencvenes évek hip-hop táncosainak lebegő zsinóros nadrágjaiból. Ez utóbbiakat én például nagyon szerettem, nem csak a színpadon, mivel nagyon szép ívet adott a mozgásnak minden egyes szalag libbenés. Edzőruhák és akár irodába, vagy partira is viselhető drabok mixe vonult fel, edzőcipőnek tűnő papucsokkal, neon fűzőkkel a feltűnést kedvelők legnagyobb örömére.

A kifutót nézve az juthat eszünkbe, hogy valami nagyon jó kis vintage üzletet robbanthattak ide a Fashion Week közepére. Az anyagok nagyon könnyedek, mivel a tervezőt nagy mértékben inspirálták a modern lightweight anyagok- tudjátok, olyanok, mint az apróra összehajtható dzsekik. Réteges öltözködésnél ez is egy olyan szempont, amelyet nem sokan szoktak figyelembe venni. Ha mozgásban vagy, és megválsz egy rétegtől, azt bizony valahová el is kell tenned, és magaddal vinned.

A printek egy New York-i művész Andrew Brischler munkái, s ami innen nehezen kivehető, hogy a ruhák bizony még Swarovski kristályokkal is meg vannak bolondítva. Az  együttműködések sora itt még nem ért véget. Vájt szeműek észrevehették, hogy a keresztpántos táskákból e-cigaretták kandikálnak ki. Ezeket a Vype nevű cég legújabb “füstölgőjéhez” találták ki.

Hordanátok őket?

House of Holland weboldalát itt, Facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner