Hurrá itt a The Nudes paletta!

Valószínű jól gondolom, hogy a nyár egyik slágertermékét jelentette meg a Maybelline. Valójában nem is értem, hogy miért várt/vártak erre ennyit a Magyarországon jelenlévő cég(ek) mert ez az a sminkpaletta, amit minden nő a legjobban ki tud használni. A külföldi márkák nagy sikerét követően kis csúszással a Maybelline The Nudes névre hallgató palettája az idén májusban megérkezett hozzánk!

thhe nudes paletta maybelline
FullSizeRender (25)Kisebb  palettákkal már próbálkoztak hazai forgalmazású más márkák, de  a The Nudes méretében és 12 színárnyalatával jelen pillanatban a legjobb választás. Lássuk az árnyalatokat! Matt, fényes, és világos színcsoportokra osztgatjuk az árnyalatokat. A matt színek remek szolgálatot tesznek majd a hétköznapokon, míg a fényes aranyló barnákat alkalmi sminkekhez ajánlom. Ezek mind gyönyörűek! A világos árnyalatok azonban nem igazán tökéletesek. A bal felső sarokban lévő világos árnyalat nagyon csalóka- elsőre észrevétlennek tűnik, fotózva viszont nagyon fényesen reflektál.  A balról harmadik és alul jobbról második világos árnyalatok nagyon gyengén pigmentáltak. Egyik helyett érdemes lett volna egy erősebben pigmentált árnyalatot választani a 12 árnyalat közé, s akkor mindenkinhez megfelelő tökéletes válogatást kaphattunk volna. De ahogy egyik vezető sminkes ismerősömtől megtudhattam, mindig a fehér árnyalatokat a legnehezebb megtalálni. Ezt érdemes majd bekalkulálni a sminkekbe, és a satírozásnál ügyesen használni a rendelkezésre álló árnyalatokat.

nudes
Íme néhány példa arra, hogy milyen sminkeket készíthettek vele:

A paletta már most májustól kapható, kizárólag a DM-ekben. Az ára 4599 Ft, ami nem olcsó, viszont ezért cserébe egy nagyon jól és sokáig használható palettát birtokolhatunk. (hamarosan pedig újabb divatlapos kuponakció következik, érdemes így tervezni) Utazásra egyébként ez az egy paletta is untig elég, hiszen nappali, és esti sminket is készíthetünk vele. A doboz hátoldalán ehhez rajzos segítséget is nyújtanak. Apropó doboz! Remekül záródik, nem kell attól tartani, hogy kipotyognak a szemhéjpúderek. S ahogy az interneten kutattam, a The Nudes csak a kezdet. Remélhetőleg hamarosan a The Brights, Smokes és a The Blushed Nudes is követni fogja.

Ha pedig megnyerni szeretnéd a palettát, nincs más dolgod, mint a palettához illő montázst készíteni, és elküldeni a pumpkinjatek@gmail.com címre június 20-ig. A beérkező montázsokat külön posztban láthatjátok majd, amelyben szavazással dönthetitek majd el, kinek az alkotása nyerjen.

nudes2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner