Így készült a Cango & Rinaldi 2016/17 kampánya

Ismét egy új szezon érkezik, amelyben egy újabb Cango & Rinaldi kampány képeit mutathatom meg. Harmadik alkalommal felelhettem a stylingért, ami azért is volt számomra nagy öröm, mert olyan kollégákkal dolgozhattam ismét együtt, akikkel szinte szavak nélkül is értjük egymást.
A fotókat Borzi Vivien készítette. Különleges látásmódjával már találkozhattatok itt az oldalon, de a Cango & Rinaldi korábbi kampányainál is.
rönkhaz
Helyszínnek egy hangulatos faházat választottunk, amelyért nem is akárhová, hanem az ország nyugati csücskébe Őriszentpéterre utaztunk. A szívélyes fogadtatás, no meg az elfogyasztott helybensütött rétesek segítettek rögtön otthonérezni magunkat.

cango-werk

A végeredményen nem látszik, és lehet sokan nem is hiszik, de a fotózást augusztus egyik legmelegebb napjára időzítettük. A harminc fokot jóval meghaladó hőmérséklet nemcsak a sminkesünket tette próbára, hanem Kulcsár Edinának is jócskán adott lehetőséget arra, hogy híresen türelmes egyéniségét megcsillogtassa. Idén ugyanis nemcsak táskákat, cipőket és ékszereket mutathattunk meg a kollekcióból, hanem az újdonságként megjelenő kucsmákat, bundákat, és fejpántokat is.

cango-wer2Bizony Edina perzselő melegben pózolt csizmában, kucsmában. Mindezt mosolyogva, a legnagyobb természetességgel tette. Ez a nyugalom Sanyira a lóra is szerencsére átragadt, s megúsztuk a beállításokat minden probléma nélkül.

cango-werk1 (Custom)

Ha pedig szeretnétek ti is egy-egy Cango & Rinaldi karkötővel gazdagabbak lenni, írjátok meg, hogy melyik kép a kedvencetek. A válaszokat itt a poszt alatt, valamint a Pumpkin Paradise Facebook oldalán várom. Mindkét helyről egy-egy nyertest választok majd. Eredményhírdetés szeptember 12.-én.

cango-karkoto (Custom)Fogadjátok szeretettel az új kampány képeit!

Fotó: Borzi Vivien

Modell: Kulcsár Edina

Haj: Haller János

Smink: Tóth Szandy

Styling: Parádi Gabriella

Helyszín: Alszeri Rönkház
1 (Custom) (2)

2 (Custom) (2)

4 (Custom)

8 (Custom)

Köszönet a Promodnak, valamint a Calzedoniának akiknek a segítsége nélkül a képek nem jöhettek volna létre.

Werkfotók: Kocsis Beáta stylist asszisztens (2.,3. kép), Pumpkin Paradise (4. kép), Alszeri Rönkház (1. kép)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner