Így készült a Cango & Rinaldi kampány Dukai Reginával

Néhány képet már láthattatok a Cango & Rinaldi 2017-es kampány sorozatból. Az sem titok, hogy a márka Dukai Reginával karöltve egy kapszulakollekciót tervezett, amelyhez szintén elkészítettük a fotókat. S nem mellesleg ez a kollekció pont a mai napon került az üzletekbe, így testközelből is bevizsgálhatjátok a csodás darabokat.

De ismerjétek meg a kulisszatitkokat!

Szinte minden szezonban- hiszen már ez a negyedik alkalom, hogy én lehettem a kampány stylistja- az éppen aktuális végeredménybe leszek szerelmes. Most sincsen ez másképpen.Imádom ezt a sorozatot!

Bár bevallom, hogy ez a fotózás életem egyik legnehezebbje volt, azzal együtt, hogy  jól megszokott stábbal dolgoztunk. A fotós Borzi Vivien, a sminkes Tóth Szandi volt, a frizurákért Szanyi Zsuzsi felelt. Az egyetlen hívatlan vendég az én influenzám volt, amelynek éppen az utolsó utáni napjánál tartottam, rettenetesen legyengülve. Így vágtunk bele a kampányképek elkészítésébe.

Dukai Reginával most dolgoztam először, s rögtön levett a lábamról a profizmusával. Nagyon szeretem a “született modelleket” akik zsigerből érzik, hogy hogyan kell a kamera előtt mozogni, pózolni, s a nehézségek ellenére is összeszedetten működnek együtt a stábbal. Pedig Reginek sem volt könnyű dolga, ahogy a mobilommal készített werk fotókon is láthatjátok.

Viviennel már korábban is készítettünk víz alatti illetve vízben fekvős képeket, amelyeknél a kihívást keresni sem kell… Minden beállítás más, a ruhák, kellékek teljesen másképpen mozognak, sőt elmozognak, mint ahogy normál esetben megszoktuk.

Egy ideje ismét terveztük, hogy csinálunk közösen valami hasonlót. Végül egy merész ötletelést követően előadtuk Cangoéknak, hogy vízbe tennénk a kollekciót. Szerencsénkre a bizalom megvolt bennük, így zöld utat kaptunk. (többen pedig “szívinfarktust”, amikor meglátták a werk fotókat, ahol éppen eláztatjuk a gyönyörűséges táskákat, cipőket..)

A lányokat egy erre a célra épített medencében fotóztuk, amelyben igencsak hideg víz volt, ami minden erőfeszítés ellenére sem akart felmelegedni. A természetes hullámokról a stáb tagjai gondoskodtak, felkavarva az állóvizet.  Az első sorozatot Reginával készítettük, így némi kísérletezést is el kellett viselnie. Az alábbi képen éppen a legszebb hullámok kialakításán dolgozik mindenki.

A teljes kollekcióhoz most is magyar tervezők, cégek ruháit választottam. Reginát Sugarbird és Prieston by Nagy Noémi szettekben láthatjátok.

Hamarosan a kampány további képeit is megmutatom majd, de addig is valaki megnyerheti tőlünk a Cango & Rinaldi X Dukai Regina kollekció egy darabját. Ahogy a kampányképekből is kiderül ez a kollekció igazán látványos darabokból állt össze. Óriás gyűrűk, hatalmas kristályok, csillagokkal díszített csillámos cipők és táskák alkotják.

Egyik nagy kedvencemet, egy szépséges gyűrűt szerezhet meg valaki, ha a facebook oldalon válaszol az alábbi kérdésre:

Kik voltak eddig a Cango & Rinaldi kampányok modelljei?

A játék a Pumpkin Paradise Facebook oldal követőinek szól, a válaszokat is ott várjuk. A válaszadás mellett az adott posztot is kérjük lájkolni. Eredményhírdetés március 11.-én vasárnap este.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner