Így készült a L’occitane kampánya Oroszlán Szonjával Provance-ban

Az idén júliusban sokan követtétek a Provance-ból érkező Facebook és Instagram  posztjaimat. Tudom kicsit titokzatos voltam, de a kampány kezdetéig ez így is volt rendjén. Valójában az egész stáb már az előző év ősze óta tudta, hogy a következő sorozatot a L’occitane otthonában fogjuk fotózni és forgatni, de persze erről nem szólhattunk egy szót sem.

L'occitane kampány oroszlán szonjaDe kezdjük az elején! Az elmúlt évben már készítettünk egy kampányt Oroszlán Szonjával a főszerepben (itt olvashattok róla) , amely azért volt érdekes, mert az egész világon előtte még senki nem volt aki nagykövetként képviselte volna a márkát.

Bizony, a magyarországi csapat ötletével indult az egyedi kampány. Akkor még vicceltünk egymással, hogy jövőre majd Provance-ban fotózunk. Úgy tűnik jól lőttük ki az Univerzumnak a vágyainkat, hiszen akkora sikere lett a sorozatnak, hogy a L’occitane vezetősége az egész csapatot – változatlan felállásban, de Orosz Barbara stábjával kiegészülve- meghívta az otthonába.

loccitane

Nagy izgalommal készültünk a munkára, amelyet több hónapnyi előkészület, ruhaválogatás, hangulatképek keresgélése és nagyon sok megbeszélés előzött meg. Szerencsére a csapatot összeszokott tagok alkották, sokakkal évek óta dolgozunk együtt, így az összhangban nem volt hiány.

L'occitane kampány oroszlán szonja

L'occitane kampány oroszlán szonjaÓriási feladat várt ránk, hiszen nemcsak 4 különböző helyszínen készített kampányfotót, hanem videókat is készítettünk, valamint a Marie Claire magazinben exkluzív megjelenő, szintén más helyszínen fotóztunk Szonjával. Akár már ki is számolhatjátok, hogy hány öltözékkel kellett készülnöm. Sokan azt gondolták, hogy nyaralni mentünk, de higgyétek el mi csak a munkára koncentráltunk.

L'occitane kampány oroszlán szonjaA sok-sok helyszínt három nap alatt kellett bejárnunk, s akárcsak a mesében, ez az idő sokkal hosszabbnak tűnt, hiszen olyan csodákat láttunk. Szinte mindenki ismer Provance-ról szóló mozifilmeket, de amikor élőben meglátja a hely szépségét, tátva marad a szája. Provance valójában sokkal, de sokkal szebb, mint valaha is képzeltem.

L'occitane kampány oroszlán szonja

L'occitane kampány oroszlán szonja

WP_20160628_14_11_16_Pro (Custom)Szervezőinknek hála számos titkos helyre jutottunk el, amely a turisták számára nem feltétlen elérhető.

A képek és a videók egy részét a szállodánkban, a Hôtel Le Couvent des Minimes-ben illetve annak kertjében készítettük. A szálloda, amely most öt csillaggal, plusz egy Michelin csillagos séffel rendelkezik, hajdanán apácák zárdája volt. A kerengő most lobbyként üzemel- itt forgattuk a riportok nagy részét. Érdekesség, hogy mivel későn sötétedett, a medencés képet este negyed tízkor fotóztuk.

L'occitane kampány oroszlán szonja

L'occitane kampány oroszlán szonja

L'occitane kampány oroszlán szonja

Szonja_CdM_MainCampaign_photo_LOCC (Custom)

 

Második nap hajnalban indultunk a levendulamezőkre, amelyek sok-.sok kilométeren át terülnek el. Itt megértettük a Provance-i emberek hozzáállását az élethez, mivel a lila virágok illata szinte bódítóan nyugtató volt.

L'occitane kampány oroszlán szonjaA színek szikrázóak, akárcsak a napsütés, amely már reggel nyolckor perzselt. Szonjának nem volt egyszerű dolga, mert a göröngyös földeken magassarkúban kellett pózolnia. Az autó, amelyet a fenti képen láthattok szintén komoly jelentőséggel bírt. Annakidején a márka alapítója ugyanis egy ilyen kis Citroen kacsával indította be a vállalkozását, és szállította az áruját.

L'occitane kampány Provance Oroszlán Szonja

 

DSCF3422 (Custom)

Szonja_Lavenderfield_LOCC (Custom)Meglátogattunk egy középkori várost is, Lurst, ahol az egyik kedvenc képem készült. Egy idős néni teraszát választotta ki Emmer László a fotózás helyszínéül. A kisvárosban pillanatok alatt híre ment, hogy mi zajlik a virágokkal teli kis utcában.

L'occitane kampány oroszlán szonja

L'occitane kampány oroszlán szonja

Szonja_street_Lurs_LOCC (Custom)

Jártunk két csodás magánbirtokon is, de ezekről az élményekről majd egy másik posztban fogok mesélni.

Folytatás következik!

A kampány készítésében közreműködtek:

OROSZLÁN SZONJA

fotó: EMMER László, video rendező: OROSZ Barbara ,videó: VIRÁG Péter, fotóasszisztens: LADOCSI András, hang: TÓTH László, vágó: BORDA György, smink: SOMOGYVÁRI Dóra, haj: SVÉGEL Gergő, styling: PARÁDI Gabriella,

Projekt menedzser: BOROS Lilla – L’OCCITANE

Bővebb információt a L’occitane oldalán találhattok.

L'occitane kampány oroszlán szonja

Külön köszönet a Marks & Spencer, H&M, F&F, Parfois, Triumph, Kazar márkáknak a segítségért, amivel a stylist munkáját támogatták.

Werk fotók: L’occitane, Emmer László, Bondor Hanna, Parádi Gabriella.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner