Így készült a Yaffa Swimwear 2019 kampánya

Lehet csodálkoztok, hogy miért az ősz kellős közepén mutatom meg, hogy hogyan készült a Yaffa Swimwear 2019-es kampánya, de elhihetitek, hogy alapos okom van erre. Ez a márka ugyanis egész évben forgalmaz fürdőruhákat, így náluk az új szezon a nyár elteltével meg is kezdődik.

A kampány készítéséhez augusztus utolsó napjait használtuk ki, s nagy szerencsénkre remek időnk is volt. Modellünk a csodálatos Szabó Dóri, akit nemcsak modellklnt, hanem műsorvezetőként ismerhettek. Fotósunkkal, Almási Jonathán Csabával szinte kezdő kora óta ismerjük és kedveljük Dórit. Nagy öröm volt, hogy újra együtt dolgoztunk (egyik korábbi, szintén fürdőruhás fotózásunkat itt nézhetitek meg) A sminkért Larion Oscar felelt, a frizurákat Újvári Szabó Rita készítette.

Amint láthatjátok egy fotózás, főleg külső helyszínen nem is olyan egyszerű. Itt  kiderül a libbenő kendő titka: így készült parádi gabriella stylist yaffa swimwear fürdőruha

yaffa swimwear fürdőruha almási jonathán csaba parűdi gabriellaItt pedig már a végeredményt láthatjátok:

yaffa swimwear kampány dóri

Több helyszínt is kiválasztottunk, és igen gyorsan kellett haladnunk, hiszen csak egy nap állt rendelkezésünkre. Csaba munkáját két tanítványa is segítette:

yaffa swimwear fotózásÍme a végeredmény:

yaffa swimwear fotózás

yaffa swimwear styling parádi gabriellaA mellettem látható bőröndök mind ékszereket rejtettek, itt éppen a szettekhez válogatom a kiegészítőket. A Yaffa fürdőruhák érdekessége, azon kívűl, hogy egész évben beszerezhetitek őket, az, hogy egyészen 58-as méretig készítik modelljeiket. A nagyobb melltartókosárt igénylőknek sem kell aggódniuk, mert ebből is óriás választékuk van. Ráadásul a tervezéstől a gyártásig minden Magyarországon történik. Érdemes a weboldalukra és a Facebook oldalukra is ellátogatni (ez utóbbit kövessétek is be, hogy le ne maradjatok az újdonságokról!).
Alább a kampány kész képeiből mutatok néhányat, amelyeket a webshopból hamarosan elérhettek. A Pumpkin Paradise Facebook oldalán pedig egy fürdőruhát – még pedig az alább látható kék-fehér rózsás egyrészest- megkaparinthat egy szerencsés olvasóm!

yaffa swimwear fürdőruha plussize nagy melltartó kosár

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner