Ikonikus táskák képeslap sorozaton

Mostanában újra többet foglalkozom a divatillusztrációkkal és így éthetően jobban figyelemmel követem a trendeket és az illusztrátorokat. Nemrégiben találtam rá Laura Laine képeslap sorozatára, amely az ikonikus kézitáskákat dolgozza fel.

A képeken nemcsak a táskák, hanem mindegyik darab stílusához passzoló figurák is feltűnnek. Frappáns és szerethető képek ezek, markáns egyedi stílussal. Szeretem az aprólékosságát és a humorát.

Laura amúgy Finnországban él, és innen dolgozik a világ legnagyobb magazinjainak, márkáinak. Jelentek már meg illusztrációi a Vogue-ban, a New York Times-ban, a Guardian-ben, de megrendelő között olyan márkák is akadtak, mint a Zara, a Sephora, vagy a H&M.

Weboldalát itt találjátok, ha pedig a képeslapokat szeretnétek megrendelni, akkor ide kattintsatok.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner