Ilyen lesz a karácsony a L’occitane-nál

Különleges kollekcióval készül a L’occitane az idei karácsonyra, amelynek a macaron kedvelői fognak különösképpen örülni. Az új termékcsaládok ugyanis a egy cukrász és egy parfümőr ötletelésének eredményeiként jöttek létre.
Olivier Baussan, a L’occitane tulajdonosa barátját, a cukrász Pierre Hermét kérte fel, hogy önállóan alkosson új illatokat cége számára. Mindketten maximalisták: mindent tudni szeretnének az összetevőről. A hogyanokat és miérteket, a mögöttük rejlő történetet, és az embereket, akik ezeket megtermelik. Az elhivatottság is közös: mindketten szeretnék továbbadni a tudást és szeretnék életben tartani az anyaföldet és a hagyományokat. Az eredmény? Csodás illatkreációk: összetettek, de félreérthetetlenek, amelyek a mindkettejük által annyira imádott mediterrán vidékeket és a Korzika szigetét idézik meg.
L'occitane karácsony macaron 2015

Jázmin-immortele-neroli, vagyis a  cukrász Pierre Hermé illata a hajnali kertek fehér jegyeit és a korzikai vadbozótos aranyló virágát mossa össze. A végeredmény egy virágos és abszolút nőies illat. Grapefruit-rebarbara, merész kombináció amelyben a rebarbarát, a szegfűszeget és a szerecsendiót a grapefruit temperamentumos illatával elegyítette Pierre Hermé. A meleg és finom jegyek kedvelőinek a méz-mandarin sorozat fog tetszeni. Először a gyümölcsös illatot érezzük, majd az ünnepi hangulatot idézve megjelenik a méz, a vattacukor és a mandula.

L'occitane karácsony macaron 2015

Essék szó a csomagolásról is, amely szintén a macaronok világát idézi. S ez kombinálva a L’occitane vintage hangulatú stílusával igazi nőies ellenállhatatlan megjelenést biztosít. A karácsonyi sorozat bemutatóján megkóstolhattuk Pierre Hermé macaronjait is, amelyeket egyenesen Párizsból repítettek hozzánk. S hogy milyenek? Nincs rá szó!

Ha még többet szeretnétek megtudni a L’occitane karácsonyi kollekcióiról, akkor kattintsatok ide, Pierre Hermé oldalát pedig itt találhatjátok.

L'occitane karácsony macaron 2015

L'occitane karácsony macaron 2015 L'occitane karácsony macaron 2015

L'occitane karácsony macaron 2015 L'occitane karácsony macaron 2015

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner