Ilyen lesz a karácsony a Lush-nál

Ezzel a poszttal egy hónapot vártam, mert nem akartam idő előtt megmutatni a karácsonyi újdonságokat. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem, ha idő előtt jönnek a dolgok, legyen akár szó ünnepről is. A Lush október elején hozta el a karácsonyt az újságíróknak, és a bloggereknek a Westend Hilton tetőkertjébe. Vicces volt az őszi Mikulást kerülgetni a szikrázó napsütésben, bár most, amikor ezt olvassátok, már könnyebb lesz beleélni magatokat a vacogósabb hangulatba.
Lush 2015 karácsony Kíváncsi voltam, mi minden kerül át a hazai kínálatba, hiszen nem titok, hozzánk kevesebb választék érkezik, mint a nagyobb piaccal rendelkező országokba. Londonban meg is néztem a híres nevezetes Oxford street-i többszintes Lush zászlóshajó boltot. Nem tudtam, hogy pontosan merre található, de mindenkinek ajánlom, hogy a bevásárló utcában menjen csak az orra után, én is így tettem. A jellegzetes Lush illat elvezérel a “paradicsomba”. Az óriás üzletbe szerintem az összes magyar bolt beleférne, s annyira ámulatba ejtő, hogy én csak álltam földbe gyökerezett lábbal. Olyan, mintha egy felnőtt játékboltba csöppentem volna. És bizony, sok sok újdonság már hozzánk is megérkezett abból, amit ott láttam, újra viszontláthattam őket a londoni találkozást követően.lush oxford street

Lush 2015 karácsony Visszatérve a budapesti bemutatóra: a Lush munkatársai nagyon kedves dolgot találtak ki. Saját maguk öltöztek be manónak, tündérnek, boszinak, és természetesen Mikulásnak, és egy rendhagyó divatbemutató keretében prezentálták nekünk az újdonságokat. Jó volt látni, hogy szeretik a márkát amit képviselnek, s igazán hatásos volt a bemutató.  Persze mi, a meghívottak sem maradtunk ki a mókából.

lushhAz ünnepi újdonságok közül nem hiányoztak a mesebeli figurák, varázspálcák, ajándékcsomagok, amelyek mesekönyvnek, zenélődoboznak voltak “álcázva”. A termékek ahogy ezt a Lush-tól megszokhattuk, mind fair trade módon készültek, legtöbbjük vegán összetételű. Szintén a márkára jellemző módon ismét jó ügyek mellé álltak, több alapítvány munkáját támogatják.

Ha pedig díszcsomagolást kértek a karácsonyi kincsekhez, ne feledjétek, itt nem divat a pazarlás. Vintage kendőkbe, vagy külön az idei karácsonyra tervezett sálakba kérhetitek elrejteni az ajándékokat.

Ha még többet szeretnétek megtudni az újdonságokról, látogassatok el a Lush weboldalára!

20150928_124204_resized 20150928_124312_resized

lush karácsony Lush 2015 karácsony

20150928_124504_resized

lush karácsony Lush 2015 karácsony

20150928_124251_resized1 20150928_124210_resized

lush5 Lush 2015 karácsony

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner