Ilyen lesz a Mango tavaszi plus size kollekciója

violeta1 (Custom)
Legutóbbi “kívánságműsoros” kommentjeitekben kértetek plus size divat ajánlót. Arra gondoltam, hogy nem távoli tervezőknél nézek körül, hanem elérhető márkáknál keresgélek minőségi darabokat.
A Mango kollekciói igaz sokszor nem túl pénztárcabarátok, de jó minőségűek, és időtállóak. Nem biztos, hogy sokan tudják, de a márka rendekezik egy plus size vonallal, amely 54-es méretig kínál divatos darabokat. Az üzletekben sokszor nem lehet a teljes kollekciót megtalálni, de a webshopjuk nagyon megbízhatóan üzemel- én már többször kipróbáltam.

A tavaszi Violeta kollekcióban- ez a neve a plus size vonalnak- nagyon jól variálható darabokat találhattok. Mellesleg roppant szomorúnak tartom, hogy a legtöbb márka L-XL méretei max 40-42 méretig kompatibilisek. Ideje lenne nem kirekeszteni a teltebb idomokat.

A Mango webshopját itt találhatjátok.

violeta2 (Custom)

violeta11 (Custom)

violeta5 (Custom)

violeta8 (Custom)

violeta7 (Custom)
violeta3 (Custom)

violeta9 (Custom)

violeta71 (Custom)

violeta55 (Custom)

violeta33 (Custom)

violeta6 (Custom)

violeta72 (Custom)

violeta4 (Custom)

violeta91 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner