Ilyen lesz a Swarovski 2015-ös kollekciója- Crystal Garden

A 2015-ös tavaszi-nyári swarovski kollekciót egy képzeletbeli kert ihlette. A korábbi art deco-s, szögletes motívumok most a háttérbe szorultak, helyettük a titkos kert romantikus virágai a főszereplők. S ahogy láthatjátok, akárcsak a sminktrendekben az ékszereknél is megállíthatatlan a pasztell mánia. Finom ultranőies formák és színek jellemzik majd ezt a tavaszt.

swarovski-2015-miranda-kerr
„A természet mindig is különösen fontos volt a Swarovski számára. A Crystal Garden kollekció megerősíti a márka elkötelezettségét a modernség iránt, ami miatt a növény- és állatvilághoz fordultunk ihletért, hogy lágy, nőies vonalakat és motívumokat alkossunk” – nyilatkozta a márka kreatív igazgatója, Nathalie Colin.
Bevallom őszintén, hogy az idei image képek először nem tetszettek. Túlságosan egyszerűenek találtam őket, addig, amíg meg nem néztem közelebbről a “fotókat”. Bizony ezek nem közönséges tárgyfotók, hanem grafika és fénykép összeházasítása. Így már minden más! Érdemes nagy méretben is megnéznetek az aprólékos rajzokat, terveket.
swarovski201527

 

A kollekció arca ismét Miranda Kerr lett.
swarovski201525

Természetesen az aktuális kedvenceim szokás szerint a túlméretezett darabok, illetve a fentebb látható rojtos lánc. swarovski201524

swarovski201523

swarovski201522

swarovski20152

swarovski20151

5117654

5119063

5115669

5115650

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner