Ilyen lesz az Intimissimi 2014/15-ös kollekciója

Please Add Photos
to your Gallery

Hihetetlen változáson megy át az Intimissimi márka. Ha figyelitek a kollekciókat egyre kidolgozottabb, és luxus érzetű darabok jelennek meg az olasz cég kínálatában. Az aktuális kampányok közzétételét a szintén ugyanahhoz az érdekkörhöz kapcsolódó Calzedoniához hasonlóan ők sem sietik el. A fenti galériában azonban megnézhetitek, hogy milyen darabokkal találkozhattok majd az üzletekben (kattintsatok a nagy kép közepén látható nagyító ikonra, és végiglapozhatjátok a katalógust!)
A 2014-es őszi szezonban a márka arca Ana Beatriz Barros, aki szerencsére igencsak aktív képfeltöltő a különféle szociális médiákban. Így sokkal több képet láthattok még a kampány megérkezése előtt.
A hivatalos közlemény szerint a veronai Aréna elbűvölő hátteréül szolgál majd az anyagnak, amely a várva várt szeptemberi esemény az “Intimissimi on Ice Opera Pop” helyszíne is lesz. S ahogy láthatjuk szegény modell sem úszta meg a jéggel való közelebbi megismerkedést.
A Barros által viselt darabok érzékiek és romantikusak. A kollekció azoknak a nőknek szól, akik szeretnek játszani a nőiességükkel és az érzékiségükkel. Könnyű Chantilly csipkéből, puha és letisztult latex-hatású mikroszálakból, hímzésekkel díszítve készült a kollekció.

Az Intimissimi facebook oldalát itt, weboldalát pedig itt találhatjátok.

intimissimibarros1

intimissimibarros2

intimissimibarros1

intimissimibarros

intimissimibarros3

Ezeket a képeket pedig facebook oldalán osztotta meg a modell:

barros

barrosjeg

barros2

barros3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner