Íme a Calzedonia 2017-es fürdőruha kollekciója

Világ körüli útra invitál a Calzedonia 2017-es beachwear kollekciója. Nem a megszokott módon egyetlen tájról merítve ihletet, most kultúrákon, irányzatokon, trendeken átívelő stílusokban álmodja meg a nyarat. Hangsúlyt kapnak a messzi vidékek részletei és színei: Afrikáé, Mexikóé és Japáné.
Színpompás részletekkel, mint a gyöngy, a rátétek és kövek: mind mind egy-egy erőteljes trend megjelenítői.

KALEIDOSZÓPIKUS TRÓPUSOK
Óriás virágminták, hihetetlen színekben, trópusi gyümölcsök és fluoreszkáló növények árasztják el a fürdőruhákat. Lüktető, dinamikus vonal, amelyben a természetes vagányság kel életre. Bikinik minden típusban, flitterekkel és hímzéssel díszítve, hogy ne tűnhessünk el a kíváncsi szemek elől.

COPACABANA
A Calzedonia tiszteleg Rio de Janeiro előtt – retró stílusban értelmezi újra a virágmotívumokat. Színes és mintás vintage stílusú bikinik formájában, a nyolcvanas évek oly trendi stílusában.

RIVIÉRA
A Calzedonia az olasz Riviérától ihletve megidézi az 1960-as évek La Dolce Vita szellemét is: a kávézókkal szegélyezett strandok és az utcai lovaskocsik világát. Nyomatok és jacquard szövésű anyagok piros, fehér és ikonikus kék árnyalatban, amelyek még csábítóbbá teszik az egyes darabokat.

CSILLOGÓ HULLÁMOK
Újraértelmezett fémes ragyogás, amely a nőiességgel találkozik. Finom részletekkel és laminált felületekkel, a nemzetközi kifutókon látható, legújabb trendek szerint. Az arany, bronz, réz és vörösötvözet árnyalatú a paletta a csillogó eleganciát idézi fel a fürdőruhákon.

Még több információért kattintsatok a Calzedonia oldalára.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner