Íme Victoria Beckham X Estée Lauder 2017-es kollekciója

Az Estée Lauder egyik legsikeresebb együttműködése tagadhatatlanul a Victoria Beckhammal készített 2016-os smink kollekció volt. Így nem volt kérdés, hogy lesz-e folytatás. Ezen az őszön újabb klasszikus darabokkal bővíthetjük a gyűjteményünket. 

A nemzetközi premier szeptember 1.-én volt (amint megtudom, hogy Magyarországra mikor érkezik, frissítem majd a posztot). Az új kollekció érdekessége, hogy Victoria Beckham kedvenc városai inspirálták: London, New York, Miami és Los Angeles.

A termékek csoportjaihoz az adott város imázsához illő sminket is ajánlanak. Ez alapján próbálkozhatunk a reprodukálásukkal. Szerencsére mind egytől egyig hordható, túlzásoktól mentes és elegáns.

Az Estée Lauder Facebook oldaláért kattintsatok ide, weboldalukat pedig itt találhatjátok.

New York Look:

L.A. Look:

Miami Look:

London Look

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner