#insideandout – Az Intimissimi új kampánya az erős nőket ünnepli

Világszerte kezedetét vette az Intimissimi új, #insideandout kampánya, mellyel a márka az inspiráló, különböző területeken sikeres nőkre összpontosít: Irina Shaykra, Ana Ivanovic-ra, Ella Mills-re, Dakota Johnsonra, és itthon Weisz Fannira.

A rendhagyó kampány szellemiségének hazai képviselője az Intimissimi új, magyarországi nagykövete.


Az Intimissimi hisz abban, hogy a nő saját stílusa tükrözi egyedülálló személyiségét. Az  új kampány ezt az üzenetet közvetíti, rendhagyó megközelítést alkalmazva. A kampányfotókon semmilyen fehérnemű nem látható. A márka arra kér minket, hogy tekintsünk be ezeknek a hihetetlen nőknek a valódi világába – ünnepeljük személyes győzelmüket és eredményeiket.

Az Intimissimi azt vallja, hogy a szépség valójában a nők belső erejéből és karakteréből fakad.


A márkával hosszú távon együttműködő múzsa, Irina Shayk visszatér, együtt Ana Ivanovic, professzionális teniszezővel, a szakácsművész és vállalkozóval, Ella Mills-szel, valamint Dakota Johnson színésznővel. Ebbe a különleges körbe csatlakozik most be még egy varázslatos egyéniség a nemcsak szépségéről és kifinomult bájáról, hanem rendkívüli sokoldalúságáról és inspiráló, példaértékű személyiségéről is ismert Weisz Fanni. Siket modell és esélyegyenlőségi aktivista, aki méltó képviselője az előremutató szellemiségű olasz fehérneműmárkának.

„Nagyon büszke vagyok, hogy az Intimissimi új kampányának a részese lehetek. Igazán különleges megközelítésnek tartom a márkától, hogy erős nőket helyezve a középpontba történeteket mesél el, és épp ezért ruhában mutatja be őket” – mondta  Fanni.


Ez az öt nő túlmutat a szexualitáson és a vágyon, amelyek általában a fehérnemű hirdetések alapmotívumai, ehelyett inkább erősségeik, ambícióik és hiteles személyiségük áll ábrázolásuk középpontjában. A kampány valódi, mindennapi életekről szól – ezek az értékek tökéletesen kifejezik az Intimissimi új szellemiségét, a nők ünneplését #insideandout.


Az #insideandout elnevezést Mario Testino és csapata, a MARIOTESTINO+ álmodta meg. Az Intimissimi most először működött együtt a világhírű fotóssal, filmrendezővel és kreatív igazgatóval, hogy lencsevégre kapja a négy nemzetközi sztárt és életre keltse az Intimissimi egyedülálló elképzelését. (Weisz Fanni fotóját Chikán Erika készítette)


Az Intimissimi nemzetközi kampánya megragadja főszereplőinek egyedülálló személyiségét – Magyarországon Weisz Fanni különleges részvételével köszönti a nőiessséget: a márka bemutatja exkluzív melltartó kollekcióját, amely különböző formákon és méreteken keresztül közvetíti az üzenetet, amely szerint a megfelelő melltartóval minden nő magabiztosnak érezheti magát.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner