Irina Shayk ismét Intimissimi modell lesz

Az elmúlt ősszel vronában már lehetett sejteni, hogy Irina shayk visszatér az Intimissimihez. Az Intimissimi on Ice vörösszőnyegén felvonulók közt ugyanis ott tündökölt a káprázatos szépségű szupermodell. (itt olvashattatok az eseményről) S hogy nem túlzok a szépségét illetően, azt az alábbi képem is mutatja, amelyet az elmúlt évben lőttem róla a London fashion Week egyik backstage-ében. A fotóm minden retus és szűrő nélkül készült. A modell elmondása szerint legjobban smink nélkül érzi magát. Ezt szintén tanusíthatom, hiszen egy percig sem zavarta, amikor közelről fotóztam végig, ahogy elkészül a sminkje.

irina Shayk backstage London Fashion Week photo by Pumpkin Paradise blog all rights reserved

Irina a nagy áttörést pont az Intimissiminek köszönheti. 2006-ban, azaz pontosan tíz évvel ezelőtt a fehérneműgyártó cég kampánya hozta meg számára a világhírt. Ekkor Ana Beatriz Barros-t cserélték le Irinára. Azóta számos alkalommal tűnt fel az olasz cég fotóin, bár a legutóbbi években már nem szerepelt náluk.

Most a 2016-os tavaszi-nyári Intimissimi “The Perfect Bra Book” kampány számára Sante D’Orazio fotózta a híres modellt. Az első nyilvánossá tett képeken fekete csipke összeállításokat láthatunk. Érdemes megnézni a kampány videóját is.

irina-shayk-the-perfect-bra-book-2016-01 (Custom) irina-shayk-the-perfect-bra-book-2016-02 (1) (Custom) irina-shayk-the-perfect-bra-book-2016-02 (Custom)

Irina_Shayk_Intimissimi_spring_summer_2016_lingerie_campaign3 irina-shayk-the-perfect-bra-book-2016-03 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner