Itt az új őrület: hologrammos szájfény

A hologrammos körömlakkok után ideje volt továbblépni. A csillámpónik, és sellőlányok színkavalkádja szinte megkövetelte azt, hogy az ajkakon is megjelenjen a mesébeillő színkavalkád. A Sigma Beauty nagyot dobott a karácsony előtti beauty piacon, és hologrammos szájfényekkel borzolta a kedélyeket. A legelső szállítmányt pillanatokon belül szétkapkodták, de szerencsére azóta pótolták. Ha ti is szeretitek a hologrammos stílust, innen rendelhettek.

A Lip Switch névre keresztelt szájfények darabonként 14 dollárba kerülnek, de szettben öt darabot adnak 34 dollárért. Önmagukban is használhatók, de amint a videón és a képeken is láthtjátok, akkor a leglátványosabb a hatás, ha egy alap rúzsra kenitek fel a szájfényt.

Nos, ki vállalja be?szaj04
szaj05
szaj06
szaj07
szaj08
szaj09
szaj0
szaj01

szaj02szaj03

 

Sigma_Beauty_Lip_Swatch_holographic_lipsticks1Sigma_Beauty_Lip_Swatch_hologram szájfény rúzs

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner