Itt az új Victoria’s Secret Lace Collection

Már egy jó ideje szemeztem a Victoria’s Secret testpermetjeivel, amelyet egyre több helyen láttam felbukkanni. A reptereken legtöbbször valahogy kimaradt, főleg idő hiányában, hogy bevásároljak belőlük, Amerikából pedig nem volt kedvem rendelni.
Most, hogy megláttam a legújabb kollekciójukat, már nem bírtam megállni, hogy én is kipróbáljak egyet belőlük.
Victorias-Secret-Spring-2017-Lace-testpermet

Victorias-Secret-Spring-2017-Lace-Body-Lotion

A Goddess, Gorgeous, Glamour és Lace Spell névre hallgató négyes sorozat testápoló tejet is kapott, így igazán luxus szintre vihetjük a hidratálást és az illatosítást. Az interneten fellelhető rajongó, lelkesedő, és szinte száz százalékban pozitív beszámolók is igencsak kíváncsivá tettek, hogy mit tudhat ez a testpermet. Vajon tényleg ennyire jó, vagy csak ettől érzi magát mindenki egy cseppet angyalinak?!?

Némi keresgélés után rátaláltam a notino oldalán, ahol nem kevesebb, mint 63(!) változatból választhattam, ami bevallom nem volt egyszerű. A bőség zavarában végül a Love Spell nevű Cherry Blossom & Peach illatot választottam, mivel a barackos illatok számomra a legjobb tesztlehetőséget rejtik. (A rendelés menetéről, és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimról külön posztban fogok írni)

victoria's secret testpermetA testpermet a várakozásaimat maximálisan felülmúlta. Nagyon finom, különleges illata van- egyfolytában szagolgatom a flakont- a bőrömön is kellemes, nem tolakodó. Mostanában egyébként sokszor választok testpermeteket, mert az ember hajlamos egy nap többször “parfümözni”, ami edp esetén tolakodó lehet.

Essen szó az árakról!

A Victorias’s Secret webshopjában 6605 Ft-tól kaphatók a teljes méretű testpermetek.

A notino oldalán az általam választott Love Spell 2920 Ft-ba került, de kedvezménnyel is hozzá lehet jutni.

Ugyanezt a testpermetet a Müllerben 4150 Ft-ért találhatjátok meg.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner