Jégrevű KIKO sminkekkel- Intimissimi on Ice

Korábban írtam már a veronai Intimissimi on Ice rendezvényről. ez az az előadás, amelyben a helyi illetőségű fehérnemű gyártó cég tiszteleg a város, és a kultúra előptt. A 2017-es Intimissimi On Ice – A Legend of Beauty sminkjei a KIKO Milano, a világ vezető olasz kozmetikai márkájának kézjegyét fogják viselni, amely idén ünnepli 20. évfordulóját. A nálunk még kevésbé ismert  KIKO Milano mindig is kiemelkedő együttműködéseket kezdeményezett. a nemzetközileg elismert építészektől a művészet és a divat ikonikus alakjaig, valamint az idei évben kiemelkedő, újonnan megjelenő tervezőkkel dolgozik együtt, akiket A Vogue Italia exkluzív, limitált kollekciók létrehozására kért fel.

A KIKO sminkmesterei professzionális és kifinomult megjelenést biztosítanak, amely a márka lényegét és alapvető értékeit képviseli: a színt, a kreativitást,  a tehetséget és az olasz stílust. A KIKO csapata az új termékek, árnyalatok és  technikák fejlesztésében is részt vesz. Az ő közreműködésükkel  kel majd életre az Intimissimi On Ice ezen az őszön.

Íme a sminktevrek, és a jelmezek összessége.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner