Jo Malone már Magyarországon is

A Jo Malone márkát a híre jóval megelőzte, hozzánk viszont csak most érkeztek meg. Az 1994-ben alapított illat kánaán a Belváros szívében nyitotta meg elegáns üzletét.

Bevallom, engem sokáig nem foglalkoztatott különösebben a márka, valószínű a letisztult designja okán. Vicces, hogy ez, ami oly vonzóvá teszi a legtöbb ember számára, engem, aki az őrültebb designokat kedveli, inkább hidegen hagyott. De ahogy a Jo Malone hozzánk ellátogató képviselője megjegyezte, előbb utóbb mindenki “bemalonesodik”. Így lett ez az én esetemben is.
A parfüméria hivatalos megnyitóját a tényleges nyitást követően hetekkel később tartották. Úgy tűnik ez egyre nagyobb divat lesz. A csinos helységben lépni sem lehetett a meghívottaktól.

Mivel korábban már kíváncsivá tett ez az őrületes hype, ami a Jo Malone körül folyik, Londonban elkezdtem utánanézni, mi is ez, amitől ennyire megőrül mindenki. Ahogy említettem a letisztult egységes, elegáns formák és a szédületes, csaknem száz különféle illatot felvonultató kínálat tényleg beszippantják az embert. Ráadásul a variációkat keverni is lehet! Elkezded próbálgatni az illatokat, és biztosan találsz olyat, amit csak itt, csak neked szól, és pont ezt kerested már mióta…

Az pedig, hogy egy ízig-vérig brit márkáról beszélünk, egy hozzám foghatóan britmániás valakinek a függőség kialakulásának első lépcsője. Megmutatom a hozzátartozó videót is:

Jelenleg két új illatot vezettek be, amelyet a brit tölgy ihletett. Igazi őszi finomságok, mindkettőbe beleszerettem.

A pulton keresgélve, próbálgatva, azonban megtaláltam az igazi nagy szerelmet, amely nem meglepő módon rózsás.

Velvet Rose & Oud névre hallgat a kis drága, és igazi mély, dögös rózsa bódulat. Kicsit fújtunk a csuklómra, majd azon vettem észre magam, hogy egész nap szimatolom, hogy mi ez a nagyon jó illat. Tehát velem is megtörtént, “bemalonesodtam”, ahogy ezt ígérték.

 

Érdemes ellátogatni a Fashion Streeten található parfümériába, mert ti is biztosan így jártok majd. A parfümökön kívül illatgyertyákat, otthon illatosítókat és teljes szépségápolási sorokat is megtalálhattok. Az árak a minőséghez mértek, nem olcsók, hasonlóak a parfümériákban kapható jó minőségű parfümökéhez.

A weboldalon számtalan érdekességet találhattok, valamint gyönyörű montázsokat és izgalmas teszteket. Hosszú időre ott lehet ragadni, csak szólok előre. Tudjátok: “bemalonesodás”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner