Jövő nyáron érkezik az Absolutely Fabulous film

A nálunk Pusszantalak drágám! címmel futó ikonikus divatsorozat rajongói nagyon örülhetnek, ugyanis jövő nyáron bemutatásra kerül a folytatás. Ezúttal nem a tévéképernyőn, hanem a mozikban követhetjük majd Edina, és Patsy kalandjait, s abban csak reménykedhetünk, hogy a forgalamzók itthon is látnak majd fantáziát a filmben.
abfab
Szerencsére a szereplőket nem váltották le, a két alkohol- és divatmániás nőt a brilliáns duó Jennifer Saunders és Joanna Lumley alakítja. Előbbinek fantasztikus paródiái lelhetők fel a neten, mellesleg a mozi forgatókönyvét is ő jegyzi, míg az utóbbi színésznő utazós dokumentumfilmeket készített az elmúlt években, szintén jó szívvel tudom ajánlani a megtekintésüket.
Az Absolutely Fabulous új története valós időben játszódik majd, azaz 2016-ban. Én előre rágom a körmöm, hogy a Lacroix rajongó Edina Monsoon vajon melyik tervezőért lesz oda, hiszen Lacroix a sorozat befejezése óta már nem vezeti divatházát. Hogy rengeteg Pucci ruhát látunk majd, ez már a kiszivárogtatott fotókból biztos.

A rendező Mandie Fletcher nem változtat a karaktereken. A két főszereplő bonyodalmakba keveredik majd, akárcsak eddig, isznak, shoppingolnak, partiznak, Patsy pasizik.  Az ígéretek szerint sok cameo szereplő is feltűnik majd a vásznon. Kate Moss, Emma Bunton azaz Baby Spice és Kim Kardashian már biztosan benne lesznek a produkcióban. Kardashianra mellesleg nagyon vágytak, mert az egyik legtöbbet nézett videójuk pont az volt, ahol a celebnőt cikizték.

Szóval kitartás jövő nyárig, és reménykedjünk a hazai forgalmazásban!

abfab3 abfab2

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner