Jubileumi kollekció az Imogen-től

Majdnem egyidőben indult a bloggal Bajcsai Viki márkája az Imogen. S mondhatni, hogy a kezdetektől figyelemmel kísértem a tervező és kollekciói fejlődését. Így, a tízedik kollekcióra, s egyben az ötödik születésnapra mindenki számára egyértelművé vált, hogy a tervező azt az űrt célozza be, ami a két lábbal a földön álló, klasszikus ruhákat kedvelő, valódi nőknek szóló ruhákat rejti.
Vikinél nem kétdimenziós alternatív ízlésű modellekre készülnek a ruhák, hanem olyan nőknek, akik a minket körülvevő , rohanó világban élnek. Dolgoznak, közlekednek, gyereket nevelnek, és mindezek mellett NŐK: nem dívák, és nem démonok.
1

Lehet, hogy az Imogen kollekciók kiszámíthatóak, de a márka kedvelőinek ez a kiszámíthatóság biztonságot ad. Nőies, nem hivalkodó és időtállóak a kreációk, mindez megbízhatóan jó minőségben előállítva. Viki nem idegenkedik a színektől sem, a királykék és a piros árnyalatai rendre visszatérnek nála. A 2015-ös kollekcióban a trendekhez alkalmazkodva a korall árnyalat jelenik meg.

Ha élőben szeretnétek látni a kollekciót zarándokoljatok el a Black Box üzletébe.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Photo: Roland Rab

Make up: Anna Schneider

Model: Livia (VM)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner