Kakaóvajas kényeztetés

Mostanra azt hiszem már mindenki unja a telet, ráadásul a bőrünk is gyakran megsínyli a száraz levegőt, amelyet a fűtés okoz. Itt az ideje kényeztetni a bőrünket, feltölteni vitaminnal, hidratálni, egy kicsit foglalkozni magunkkal, hogy jó formában várjuk a tavaszt.
Mivel köztudottan nem az árcédulák hatalmában hiszek, ezért most egy pénztárcabarát sorozatot mutatok be nektek, ami ráadásul gazdaságos is. Lehet, hogy sokaknak már ismerős lesz a Care kakaóvajas család, de ahogy megtudtam, az idei kiadás egy továbbfejlesztett verzió.
avon care kakaóvajas
Az Avon Care kakaóvajas családjában a nagyágyú a 400 ml-es kézkrém és testápoló, amely arckrémként is használható. Ezt főleg azoknak ajánlom, akik nagycsaládosok, és megélték már azt a tapasztalatot, amikor a többiek rászoktak a kedvenc testápolójukra/samponjukra/krémjükre, s az rohamosan fogyott. Nos ez az óriás elegendő lesz mindenkinek, ráadásul megspórolhatjuk az előbbiekben említett esetben előforduló nyomozást is a kencelopók után.

avon care kakaóvajas
Szintén 400 ml kiszerelésű a testápoló, amely könnyedebb textúrájú, mint a tégelyes verzió. S ha már ennyire kedveljük a kakaóvajat, amely köztudottan regeneráló, hidratáló hatású, választhatunk egy arckrémet is, amely száraz, és normál típusokra ajánlott. Az érzékeny bőrűeknek sem kell aggódniuk, hiszen bőrgyógyászatilag tesztelt a sorozat minden tagja.

avon care kakaóvajas

Nálam minden télen lakik a táskámban egy kézkrém, amely nagyon jó szolgálatot tesz. Természetesen az E vitaminban gazdag kakaóvajas családból sem maradhatott ki a tubusos kézkrém sem. A csak a fotózás idejére visszakunyerált – tőlem már korábban kisajátított- ajakbalzsam szintén a magunkkal hurcolós kategóriába tartozik. Remek választás lehet a szeles, hideg időben kicserepesedett ajkak védelmében.

Az Avon Care kakaóvajas termékeket már webshopból is rendelhetitek.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner