Kapszula kollekciót készített a Vans és a Van Gogh múzeum

A Vans számos nagyon izgalmas kollekciót készített már, azonban a Van Gogh múzeummal való együttműködésük igazán különleges, és egyedülálló. Van Gogh alkotásai megjelennek cipőkön, táskákon és pulóvereken. Mielőtt bárki kérdéseket vetne fel az alkotások felhasználásával, elárulom, hogy a bevétel egy része a múzeumhoz kerül. Olyan híres festményeket vásárolhatunk meg így, mint a Napraforgók és a Mandula virágzás.

A múzeum vezetősége szerint ez remek lehetőség arra, hogy Van Gogh alkotásait egy olyan célcsoporthoz is eljuttassák, akik esetleg más módon nem ismerhetnék meg.

Egy biztos, én örömmel elfogadnám bármelyik cipőt.

A Vans weboldalát itt találhatjátok, a Van Gogh Múzeumért pedig ide kattintsatok.

Fotók: Vans

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner