Karácsonyi kollekcióval készül az ünnepre a Kazar

Az exkluzív táskáiról, cipőiről és kiegészítőiről ismert Kazar márka egyedülálló mini kollekciójával nyitotta meg az ünnepi szezont. A prémium minőségű darabok ezúttal karácsonyi köntösbe öltöztek. A szilveszteri hangulat előfutáraiként a márka védjegyévé vált klasszikus körömcipőket a szezon kedvenc mintáival és egy csipetnyi csillogással ötvözték. Az állatmintás bőrök, és a rojtok most sem hiányozhatnak, akárcsak a metál színek.
Kazar Christmas Special Edition (1)

A limitált kollekcióban többek között egyedi borítéktáskákkal, magas sarkú cipőkkel és szandálokkal kápráztatják el a vásárlókat. Érdemes körülnézni azoknak is, akik a klasszikus stílust kedvelik, de nem fognak csalódni az avantagradabb, merészebb vonalak kedvelői sem. Ráadásul egyre több magyar híresség is ezt a márkát választja.

Az erősebb nem képviselőit is érdemes magunkkal csábítani, mert amíg a hölgyek próbálgatják a karácsonyi kollekció darabjait, addig ők is válogathatnak a férfi cipők, övek, és egyéb kiegészítők közt.

Az ünnepi kiadás darabjai már megtalálhatóak az ALLEE Bevásárlóközpont földszintjén. A Kazar weboldalát itt, naprakész új információkkal teli facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

Kazar Christmas Special Edition (2) Kazar Christmas Special Edition (3)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner