Karácsonyi masni trükkök

Néhány napja Masni workshopra voltam hivatalos a Coca Cola jóvoltából. Mint a világ egyik ikonikus design tárgyát magáénak tudó márka, szívesen támogatja a formatervezést. A karácsonyi masnis palackok apropóján egy vintage hangulatban berendezett enteriőrbe invitálták az újságírókat és bloggereket. A program nem más volt, mint a masnik kötésének tökéletes elsajátítása, akár csomagoláshoz, gyertyadíszítéshez, vagy éppen üveggömb felturbózásához. Én ez utóbbi kettővel próbálkoztam. Sajnos a gömb nem élte túl a hazautazást, de az utolsó képen megcsodálhatjátok. Remélem a fotókon találtok ötleteket, amivel az otthoni dekorációt is izgalmasabbá tehetitek.
SAM_3913 (Medium) (Custom)
SAM_3939 (Medium) (Custom)
SAM_3937 (Medium) (Custom)
SAM_3944 (Medium)
SAM_3940 (Medium)
SAM_3942 (Medium)
SAM_3907 (Medium) (Custom) SAM_3919 (Medium) (Custom) SAM_3917 (Medium) (Custom) SAM_3913 (Medium) (Custom) SAM_3916 (Medium) (Custom) SAM_3928 (Medium) (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner