Karla Project – a fényes gymbagek és a minimalista óriás shopperek márkája

Az ember mindig kíváncsi arra, hogy kollégái mivel is foglalatoskodnak a nem éppen sok szabad idejükben. Stylist kollégám Kata, például pár évvel ezelőtt megalapított egy saját márkát Karla Project néven. Nemrég berobbantak a gymbagek a boltokba, a polcokra és a gardróbunkba – és azóta sem csendesedik ez a felkorbácsolt divathullám.
Megmaradni és kitűnni csak úgy lehet, ha valami mégis más. Mivel az alkotó tisztában van a legújabb stílusokkal ezért nála valahogy mindig különlegesek az anyagok: fényes felületek, mintás neoprének, bársonyos kárpitok. Strapabírók és az átlagnál sokszor nagyobb méretűek.
És akkor essen szó a másik vonalról, az óriás, pakolós shopperekről. Nevezhetnénk minden nő legjobb barátnőjének is ezt a fazont, mert tényleg a fél háztartás egyszerre belefér.
A gymbagekkel ellentétben ezek szándékosan szuperminimalista stílusban készülnek. Extra strapabíró lenvászonból vagy technikai szövetekből, bőr pántokkal. Kipróbáltuk: a nagybevásárlást hang nélkül bírja….
A harmadik és egyben záró termékük a a szintén letisztult forma- és szívilágú filc tárcák. Patent, boríték forma, logó. És tényleg nem kell ennél több.
A Karla táskákat megtalálhatjátok a Facebookon, valamint a webshopot itt.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner